Luontaishoitola Minna
 

 
ETUSIVU PALVELUT LAHJAKORTTI HINNASTO AJANVARAUS MINNA YHTEYSTIEDOT

LUONTAISHOITOLA

KUVAGALLERIA

FACEBOOK

LUONTOKUVIA

YOUTUBE

INSTAGRAM

Alpit ja sy

 

Mikä Luontaishoitolani oikein on?

Monella voi olla ennakkoluuloja sanasta luontaishoitola. Liittyykö se jotenkin luontaistuotteisiin? Tehoavatko hoidot oikeasti vai ovatko ne pelkkiä uskomushoitoja?

Hoitolani ei millään tavalla liity luontaistuotteisiin. Olen koulutukseltani hieroja, luontaishoitaja ja diplomi shiatsuterapeutti. Luontaishoitolani on yritys, joka myy kahta erilaista hoitoa. Tekemäni hoidot - hieronta shiatsu-menetelmällä ja vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta - ovat molemmat todella tehokkaita hierontoja. Sen lisäksi, että ne auttavat lihasjännityksiin, ne vaikuttavat laajasti koko kehon itseparanemisjärjestelmään. Keholla on luontainen ominaisuus pyrkiä tasapainoon ja parantaa itse itsensä. Hoitolani on ”luontainen”, koska hierontojeni kautta pyrin erilaisia alueita käsittelemällä ja tekniikoita käyttäen antamaan sysäyksen kehon omalle itseparanemisjärjestelmälle. Verenkierto paranee ja aineenvaihdunta vilkastuu.

Stressi, krooninen jännitys, kiire ym. pitävät usein kehon epätasapainossa, jolloin se ei lähde parantumaan itsekseen, ellei sille anna alkusysäystä. Hieronnassa shiatsu-menetelmällä vaikutan esim. niskahartiajännitykseen monen heijastusalueen kautta. Lisäksi käsittelen erittäin hyvin lavanseudun yhdistelemällä painelua, hierontaa, liikettä ja venytystä. Rytmi, rauhallinen tahti, intensiivinen ote ja läsnäolo tekemiseen on oleellista. Asiakas kokee hoidon erittäin rentouttavana juuri sen takia, että hoidetaan kokonaisuutta, eikä vain kipeitä alueita ja että tahti on rauhallinen syvine painalluksineen, niin että asiakas pystyy olemaan rentona ja tiedostamaan hoidon kautta kehonsa paremmin.
 
Monet asiakkaani ovat sanoneet hoidon tuntuneen paljon tehokkaammalta kuin pelkän hieronnan. Samoin he ovat pitäneet hoitoja erittäin rentouttavina. Tuloksiin asiakkaani ovat myös olleet erittäin tyytyväisiä. He ovat sanoneet hoitoni todella auttaneen heidän vaivoihinsa. Parhaita tuloksia on tullut niskahartia-vaivoihin, selkäkipuihin ja päänsärkyyn.

Koska olen käynyt laajan koulutuksen luontaishoitojen puolelta, minulla on laajaa tietämystä myös ravinnosta ym. Eli samalla, kun käy hoidossa, voi kysyä ravinto- tai itsehoitovinkkejä, joita jaan mielelläni. Mutta tyrkyttää en halua mitään.
Minulle on tärkeintä, että voin antaa asiakkailleni parasta mahdollista hoitoa laajasti tietotaitojani ja kokemustani hyödyntäen, rauhallisessa ja kiireettömässä ilmapiirissä. Haluan todella auttaa jokaista asiakastani saamaan parhaan mahdollisen avun.
 
Hoidoissani ei siis tarvita uskoa, että ne vaikuttavat. Ne todella vaikuttavat, vaikket uskoisikaan. Moni on huomannut esimerkiksi selkäkipujen hellittämisen myötä myös unenlaadun ja pääkivun parantuneen. Tule kokeilemaan, jollet usko. Ja mikäli uskot voit siltikin tulla kokeilemaan :-)

 

 
 
Luontaishoitola Minna, Oikotie 16, 92160 Saloinen (Raahe). Avoinna ma-pe klo 9:30 - 18.
Ajanvaraukset ensisijaisesti nettiajanvarauksella, myös puhelimitse tai tekstiviestillä, p. 0400 582 457
 
Kuvagalleria