Luontaishoitola Minna
 

 
ETUSIVU PALVELUT LAHJAKORTTI HINNASTO AJANVARAUS MINNA YHTEYSTIEDOT

LUONTAISHOITOLA

KUVAGALLERIA

FACEBOOK

LUONTOKUVIA

YOUTUBE

INSTAGRAM

   
 

 

 


Hieronta
(shiatsu-menetelmä)

Erinomainen vaihtoehto perinteiselle hieronnalle!

HIERONTAA, JOKA ON YHDISTELMÄ TEHOKKAITA PAINALLUKSIA,
VENYTTÄVÄÄ HIERONTAA, LIIKETTÄ JA VENYTYKSIÄ!

Hieronta shiatsu-menetelmällä on yli 10 vuoden koulutuksen ja pitkän kokemuksen kautta kehittämäni yhdistelmähoito hieronnan ja shiatsun tehokkaimmista elementeistä. Painallukset tehdään hengityksen tahtiin, joka takaa sen, että asiakas kokee hoidon erittäin miellyttävänä ihanan rentoutusmusiikin soidessa taustalla.

Tekemästäni hieronnasta on tullut hyviä tuloksia mm. selkäkivuissa, säryissä, niska- ja hartiavaivoissa, migreenissä, väsymyksessä, unettomuudessa, stressivaivoissa ja fibromyalgiassa. Moni asiakas on lisäksi kertonut, että liikkuvuus on parantunut sekä turvotukset jaloista ovat hävinneet.

Hoito tehdään lattialla futon -patjalla. Tämä tekee hoidosta tehokkaan, koska voin hyödyntää koko kehoni voimaa parhaalla mahdollisella tavalla. Venytykset ja nivelten pyörittelyt ovat paljon tehokkaampia kuin hierontapöydällä tehdyt.

Hoitoon tuo tehoa akupisteiden, vyöhykealueiden, lihasten kiinnityskohtien ja lapojen käsittely sekä lihasten poikittainen venyttäminen. Tehoa lisää myös  se, että hieronta tehdään vaatteiden päältä, joka tekee siitä tehokkaamman, koska silloin pystyn paljon paremmin painamaan ja saamaan kunnon otteen, kuin jos hoito tehtäisiin paljaalta iholta öljyn kanssa.
Hoidettavalla olisi hyvä olla päällään jokin rento asu esim. pitkikset ja t-paita tai pitkähihainen paita.

Hieronta shiatsumenetelmällä on kokonaisvaltainen hieronnan hoitomuoto, joka perustuu osittain vanhaan perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Hieronnan tarkoituksena on rentouttaa keho ja mieli, jolloin mm. monet stressiperäiset vaivat helpottuvat.

Hoito on suosittu ja monipuolinen myös terveyttä ylläpitävänä. Hoidon on todettu parantavan verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa ja aktivoivan näin kehon omia parantavia ja terveyttä edistäviä voimia.

Pyydän aina asiakasta kertomaan juuri hänelle sopivan painallusten voimakkuuden asteen, jotta hoito tuntuisi tehokkaalta ja miellyttävältä.

Hieronta tehdään yleensä koko keholle. Vaikutus on silloin paras, koska akupisteradat kulkevat koko kehon läpi. Valittavana on kuitenkin myös osalle kehoa tehtävä hieronta.

Lopputuloksena on syvästi rentoutunut ja elinvoimainen olo.

Varaa nyt aika tähän uskomattoman monipuoliseen ja tehokkaaseen hierontaan, www.luontaishoitolaminna.fi/ajanv.htm.
 

Hieronta (shiatsu-menetelmä) 45 min.

Osalle kehoa tehtävä hieronta, esim. niska/hartia-alue, jossa käydään niska, hartiat, kädet ja pään alue läpi venytyksineen. Myös alaselkä ja jalkojen alue voidaan hoitaa 45 min hoidossa.

Hieronta (shiatsu-menetelmä) 75 min. (1h 15min)

Koko keholle tehtävä hieronta lyhyempänä versiona.

Hieronta (shiatsu-menetelmä) 105 min. (1h 45min)

Varsinainen koko kehon pitkä hieronta, jossa käydään tarkoin läpi kaikki akupisteradat ja johon yhdistetään vielä enemmän hierontaa.


 

 
Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Tehokas hoitomuoto, kun halutaan hoitaa terveyttä jalkaterän heijasteiden kautta.

Vyöhyketerapia on intiaanien viisautta noin 5000 vuoden takaa. Ennen kuljettiin paljain jaloin luonnossa. Kun alettiin käyttää kenkiä, luonnollinen vyöhyketerapia ei enää toiminut.

Hoidon kohteena ovat erityisesti jalkapohjat, sillä suuri osa ihmisen hermoista päättyy jalkapohjiin. Hoidettaessa näitä hermopäätteitä eli heijastealueita hoidetaan samalla niiden hermottamia sisäelimiä, lihaksia ja rauhasia.

On havaittu käytännössä, että koko keho heijastuu pienempään mittakaavaan jalkaterälle. Jokaisella kehon osalla ja elimellä on tietyt heijastealueet jalassa. Heijasteiden hieromisella ja painelulla vaikutetaan samalla kehon vastaaviin kohtiin. Näin kehon omat luonnolliset toiminnat aktivoituvat: verenkierto paranee ja aineenvaihdunta vilkastuu ja näin keho lähtee itse parantamaan itseään.

Verenkierron vilkastuessa kylmät jalat lämpenevät ja hyvä olo valtaa koko kehon. Käsittely vähentää tehokkaasti stressiä ja auttaa pääsemään syvään rentoutumisen tilaan. Taustalla soiva rentoutusmusiikki auttaa pääsemään rentoutuneeseen tilaan vieläkin paremmin. Stressittömämpänä ihminen voi kaikin puolin paremmin, hänellä on parempi vastustuskyky ja hän on terveempi.

Hoito tehdään lattialla, futon patjalla.

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta antaa keholle mahdollisuuden uudistua vapauttaessaan sen jännityksistä. Se on monipuolinen ja kokonaisvaltainen tapa pitää yllä hyvää vointia ja tasapainoista mieltä.

Hoidon kesto on 45 min.

 
Säännöllinen käynti hoidoissa takaa parhaan tuloksen!
 
 
Luontaishoitola Minna, Oikotie 16, 92160 Saloinen (Raahe). Avoinna ma-pe klo 9:30 - 18.
Ajanvaraukset ensisijaisesti nettiajanvarauksella, myös puhelimitse tai tekstiviestillä, p. 0400 582 457
 
Kuvagalleria